25.10.2021 |
Territoris.cat

La Noguera demana solucions als talls de subministrament elèctric

Després dels microtalls, talls intermitents i pujades de tensió del passat cap de setmana el consell comarcal portarà la queixa a la Conselleria d'Empresa

balaguer1
El passat cap de setmana molts municipis de la Noguera van tornar a tenir problemes amb el subministrament elèctric
La Noguera demana solucions als talls de subministrament elèctric

El Consell Comarcal de la Noguera considera urgent que se solucionin els problemes de la xarxa elèctrica a la comarca i portarà la queixa a la Conselleria d'Empresa i Coneixement.

Des de la institució comarcal alerten que el passat cap de setmana molts municipis de la Noguera han tornat a tenir problemes amb el subministrament elèctric, com microtalls, talls intermitents i pujades de tensió. En aquest sentit, asseguren que aquesta deficiència en el subministrament ja fa temps que s'ha detectat i afecta directament al desenvolupament de les activitats econòmiques de la zona. El consell treballa des de finals de l'any passat perquè l'empresa subministradora resolgui aquesta problemàtica.

Gràcies a les gestions de la Diputació de Lleida i dels serveis territorials d'Empresa i Coneixement a Lleida, s'han mantingut diferents reunions amb l'empresa juntament amb altres consells comarcals per mirar de trobar una solució. Com que encara continuen els problemes, el consell s'ha tornat a posar en contacte amb els ajuntaments per recollir les darreres incidències que han detectat per poder traslladar la queixa conjunta al Departament.

La Noguera demana solucions als talls de subministrament elèctric