30.11.2022 |
Territoris.cat

Obre la inscripció per a la Cursa de la Dona a Balaguer, que vol aplegar 1.200 participants

La convocatòria, de caràcter lúdic i festiu però també reivindicatiu, se celebrarà el dia 20 de novembre i tindrà un recorregut de 5 quilòmetres que es podran fer corrent o caminant

Cursa de la Dona Balaguer inteior
Presentació de la cursa, organitzada per l'Ajuntament i el Consell Comarcal
Obre la inscripció per a la Cursa de la Dona a Balaguer, que vol aplegar 1.200 participants

Les inscripcions per participar en la cinquena edició de la Cursa de la Dona de Balaguer es podran realitzar a partir del pròxim dimecres dia 2 de novembre al web balaguer.cat o presencialment a les oficines de la piscina coberta fins al dia 17. La prova, amb un recorregut de 5 quilòmetres i totalment urbà, es farà el dia 20 de novembre i preveu reunir unes 1.200 participants.

En el marc de la presentació de la convocatòria d'enguany, l'alcalde Jordi Ignasi Vidal, s'ha referit al caràcter lúdic i festiu de l'esdeveniment, si bé ha recordat també que té un caràcter reivindicatiu, ja que amb la cursa “es volen posar de manifest les dificultats amb què actualment encara viuen moltes dones”.

La trobada commemora el Dia Internacional contra la violència envers les dones

La cursa serà el primer acte que organitzen conjuntament l’Ajuntament de Balaguer i el Consell Comarcal de la Noguera per commemorar el Dia Internacional contra la violència envers les dones.

La sortida serà a les 11:00 h de la Plaça Mercadal i es podrà cobrir amb la modalitat que es vulgui, corrent, fent jòguing, marxa o caminant i comptarà amb activitats paral·leles com una flashmob a càrrec de les noies de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica.

Les inscrites podran passar a recollir la samarreta identificativa, el xip i el pitral per la regidoria d’Esports, administració de la piscina coberta de Balaguer, de dilluns a divendres en horari de 7:00 a 14:30 hores. La inscripció té un preu de tres euros.

Obre la inscripció per a la Cursa de la Dona a Balaguer, que vol aplegar 1.200 participants
comentaris