Olicastelló i Mas la Noguera inverteix 1 milió d'euros en plantacions i tecnològica

Gabriel Alsina en les instal·lacions del molí
photo_camera Gabriel Alsina en les instal·lacions del molí

Olicastelló, de Gabriel Alsina, juntament amb Mas la Noguera inicien el projecte d'una nova plantació d'un total de 44 hectàrees i la nova remodelació de maquinària a les seves instal·lacions, a Castelló de Farfanya.

El projecte de la nova maquinària i plantació suposarà una inversió d'un total d'1 milió d'euros. El propietari, Gabriel Alsina, assegura que amb la incorporació d'aquestes màquines d'última tecnologia a les seves instal·lacions podran elaborar un cop més un dels sucs d'oliva més exquisits.

Les instal·lacions del molí d'OlicastellóOlicastelló, reconegut en diferents ocasions com un dels millors olis del món, assegura que amb aquesta nova inversió és un avanç per l'empresa per continuar elaborant productes de qualitat i innovació apostant pel producte de proximitat, fet que els acompanya amb una llarga tradició com a productors d'oli d'oliva verge extra des de l'any 1879.

La nova inversió preveu un augment en el benefici de la terra a més de diversos llocs de treball, aposta'n un cop més per la màxima qualitat, explica Gabriel Alsina, propietari d'Olicastelló. L'empresa va innovar fa anys amb la plantació de noves varietats d'oliva d'altres països que fa que incrementem nous sabors lúdics i gratificats a tots els nostres clients.

Comentaris