Del 15 al 19 de juny

Paula Bonet, Jordi Bartolí i Reggae per Xics, presents a l’Encontats de Balaguer

També se celebrarà la segona Jornada Professional d’Il·lustració i Disseny Gràfic Ciutat de Balaguer

Paula Bonet
photo_camera Paula Bonet

Del 15 al 19 de juny, Balaguer tornarà a acollir la trobada Encontats, el Mercat del Conte i el Llibre Il·lustrat de la capital de la Nogueral.

Entre les activitats programades, destaca la 2a Jornada Professional d’Il·lustració i Disseny Gràfic, que arrencarà el 16 de juny amb la xerrada inaugural a càrrec de Jordi Bartolí per parlar de la figura del seu oncle, Josep Bartolí, protagonista de la pel·lícula d’animació 'Josep' que es projectarà a continuació.

'Josep' és una pel·lícula d'animació franco-catalana que narra la commovedora història del dibuixant republicà al camp d'Argelers Josep Bartolí. Josep Bartolí va ser un dels republicans que va fugir de la victòria de Franco

El dissabte 18 de juny tindrà lloc l’espectacle 'Quema la memoria', de Paula Bonet i The New Raemon, una experiència multisensorial que a través de la música i la paraula enlluernen la foscor que coneixem i no esquivem perquè volem abraçar la llum.

'Quema la memoria' sorgeix del llibre homònim que van publicar Ramón Rodríguez i Paula Bonet l’any 2017 (Lunwerg editorial) amb motiu de la celebració dels deu anys de carrera de Ramon Rodríguez amb el projecte The New Raemon

Per altra banda, el diumenge 19 de juny serà el torn l’espectacle inaugural de la 7a edició de l’Encontats, a càrrec de Poca Cosa Teatre i 'El carreró de les bruixes'.

Com a cloenda d’aquesta gran festa familiar al voltant del món dels contes, el 19 tindrà lloc el concert 'Quadern de Bitàcola', a càrrec de Reggae per Xics-The Penguins, que conviden al públic a viure aventures extraordinàries a través de la música.

comentaris