Una pintura de l’artista Benet Rossell és la base de imatge turística de la Noguera

El projecte neix per ser el relat conductor de la promoció de la comarca i el punt de trobada i projecció de l’oferta de tots els agents socials i econòmics que intervenen en el turisme
Presentació del projecte Noguera Turisme @CCNoguera
photo_camera Presentació del projecte Noguera Turisme @CCNoguera

La digitalització d’una pintura de l’artista d’Àger Benet Rossell i Sanuy, ha servit de base per generar la imatge corporativa del projecte Noguera Turisme, que impulsa el Consell Comarcal, amb la voluntat d'aglutinar i difondre l’àmplia oferta turística dels 30 municipis de la Noguera. 

L'obra, que va ser donada per la vídua de l'artista, Cristina Giorgi, ha inspirat el logotip que acompanyarà el material gràfic, la guia de turisme, i el web. La nova imatge anirà acompanyada de l’eslògan Noguera turisme, amb tu gairebé ho tenim tot, que expressa la riquesa i la diversitat de recursos naturals, patrimonials, culturals de tota la Noguera. 

WEB-NOGUERATURISMEL'acte de presentació va tenir lloc el passat divendres, amb la participació dels alcaldes i alcaldesses de la Noguera, el president del Consell Comarcal de la Noguera,  Xavier Terré, i el conseller de Territori i Turisme, Miquel Plensa. Els responsables comarcals han destacat que el projecte neix per ser el relat conductor de la promoció de la comarca i el punt de trobada i projecció de l’oferta de tots els agents socials i econòmics que intervenen en el turisme. L'ens comarcal ha agraït especialment als ajuntaments la bona acollida del projecte i la seva col·laboració a aportar informació i material gràfic per incloure en el web Noguera turisme, i en les xarxes Facebook i Instagram.

Comentaris