28.11.2021 |

Plusfresc inaugura una nova botiga a Ponts

El supermercat, amb una superfície de venda de 451metres quadrats i una plantilla de 8 treballadors, incorpora un forn de peix perquè els clients s'emportin el producte preparat a casa per al seu consum
 
inaguruació Plusfresc Ponts (1) - Foto: Plusfresc
L'equip de la nova botiga de Plusfresc a Ponts - Foto: Plusfresc
Plusfresc inaugura una nova botiga a Ponts

Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, consolida la seva aposta pel territori català amb l'obertura avui d'una nova botiga a Ponts, la sisena que la companyia inaugura enguany a Catalunya. El nou supermercat, situat al carrer Pompeu Fabra, 7, té una superfície de venda de 451 metres quadrats i una plantilla de 8 treballadors.

Plusfresc ha obert aquest 2021 sis botigues i ha ampliat i reformat el seu establiment de format innovador, anomenat 'Sunka'

Des del nou establiment, Plusfresc continua oferint un ampli assortiment de productes frescos i de proximitat als seus clients. Així, a més de fruites i verdures de producció local, la companyia posa a l'abast dels seus clients la seva marca 100% criat a Lleida, un distintiu que inclou carn de vedella, de porc, de xai, de conill i altres elaborats que provenen de bestiar que ha estat criat en granges de la província de Lleida i alimentat amb fórmules creades específicament per a ells.

A més, la nova botiga de Ponts compta amb una peixateria assistida on es pot trobar una àmplia diversitat de peix fresc de la llotja, que ha estat pescat en la mar mediterrània i cantàbrica. Plusfresc compra el peix en la subhasta de ports com Tarragona, Cambrils o Sant Carles de la Ràpita, oferint així un producte quilòmetre 0.

La peixateria de la botiga de Ponts incorpora un forn de peix que permet cuinar el peix i el marisc en el propi local perquè els clients se l'emportin a casa preparat per al seu consum

El nou local inclou també una secció d'alimentació envasada on destaquen productes de proximitat, un forn -amb pa de forn i pa fet diàriament a la botiga- i una secció de productes de drogueria i d'higiene personal. A més, com també passa en la resta de les botigues de la companyia, els clients que disposen de la Targeta Plusfresc o de l'APP Plusfresc, podran gaudir d'avantatges com a vals i descomptes, consultar les campanyes promocionals i comprovar l'afluència de la botiga.


La companyia lleidatana en expansió

En l'últim any, Plusfresc ha inaugurat botigues en un total de sis poblacions catalanes: Corbins, Roselló, Palau D’Anglesola, Balaguer -la companyia va tancar l'establiment que tenia fins llavors en aquest municipi i es va traslladar a un local més gran- Arbeca i ara Ponts. A més, el mes de maig passat, Plusfresc va ampliar i va reformar la seva botiga Sunka de Lleida, referent en el sector de la distribució d'alimentació, amb l'objectiu d'oferir un nou model de compra únic que posa l'accent en l'evolució de les noves tecnologies i entorns omnicanal.


Sobre SUPSA Supermercats Pujol

SUPSA és l'empresa líder en distribució d'alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment compta amb 82 establiments situats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L'Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada en 1929, té un equip format per més de 1.400 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga amb el format innovador Sunka, que busca millorar l'experiència de compra i oferir nous serveis.

 

Plusfresc inaugura una nova botiga a Ponts
comentaris