Dels 48 projectes, se n'han seleccionat 10

La primera edició del Forma rep 48 propostes nacionals i internacionals

Cartell promocional de Forma ©Paeria de Balaguer
photo_camera La primera edició del 'Forma. Espais d’art contemporani', tindrà lloc a l’octubre - Foto: extracte del cartell del festival, cedit per la Paeria de Balaguer

L’organització del Forma. Espais d’art contemporani, que se celebrarà a l’octubre, ja ha fet la selecció de projectes que participaran en aquesta primera edició. El passat dia 19 de juliol va finalitzar el termini per presentar propostes artístiques per formar part de la primera edició del Forma. Espais d’art contemporani. La convocatòria ha rebut un total de 48 projectes, d’artistes nacionals i internacionals, dels quals se n’han seleccionat 10. 

També s’ha escollit una acció o performance que es durà a terme durant el transcurs de l’esdeveniment

Amb aquesta convocatòria es pretén que la ciutat esdevingui un museu temporal, en el qual la ciutadania pugui repensar i redescobrir tant l’espai públic com els espais patrimonials. Es pretén també que a través de l’art es generi debat, crítica i reflexió sobre com són les ciutats en les quals vivim, com ens hi relacionem i ocupem l’espai públic, i quin vincle establim amb els espais patrimonials.

Durant el mes d’octubre els carrers, les places i els espais patrimonials de la ciutat de Balaguer esdevindran espais d’art, de pensament, de descoberta i de crítica

Juntament amb els projectes artístics que s’han seleccionat, s’està elaborant una programació d’activitats paral·leles, entre les quals hi haurà xerrades i taules rodones amb actors del sector que convidin a reflexionar sobre les diferents temàtiques que deriven del plantejament general del Forma 2021.

Comentaris