El projecte ‘Territori Artemisa’ de Camarasa finalitza el primer mural

La següent acció de Territori Artemisa tindrà lloc el 20 i 21 de setembre i consistirà en un taller mural pels alumnes de l'escola de Camarasa, guiats per l'artista Llukutter
Foxy finalitza el mural del projecte Territori Artemisa de Camarasa
photo_camera Foxy finalitza el mural del projecte Territori Artemisa de Camarasa

El projecte Territori Artemisa de Camarasa va finalitzar el passat divendres el primer mural d'aquesta iniciativa que vincula la memòria històrica, el paisatge, la natura i la creativitat dels més joves. El creatiu Foxy que ha acompanyat el projecte i les dues sessions en les quals hi han participat els joves del municipi, va col·locar les darreres rajoles de la instal·lació que es troba a la plaça Major del municipi de la Noguera.

Camarasa presenta als seus escolars 'Territori Artemisa'La següent acció de Territori Artemisa tindrà lloc el 20 i 21 de setembre i consistirà en un taller mural pels alumnes de l'escola de Camarasa, guiats per l'artista Llukutter, i l'execució d'un mural per part de l'artista Roc Blackblock, que tindrà lloc entre el 26 i el 30 de setembre. Sobre aquest darrer, el coordinador de Territori Artemisa i gestor cultural, Carles Hernàndez Camisón, ha presentat avui dues possibles propostes de murals que executarà Roc Blackblock. Seran els veïns de Camarasa els que escullin entre les dues opcions perquè l'artista elabori de forma participativa i col·laborativa un nou mural.

Està previst que després de la presentació del mural, a les 22 hores, tingui lloc l'actuació d'un duo de jazz, format per Júlia Naranjo (veu) i Sandra Arroyo (piano).
 

El projecte Territori Artemisa a Camarasa

El projecte 'Territori Artemisa' vol vincular la memòria històrica, el paisatge, la natura i la creativitat. Impulsat per l'Ajuntament de Camarasa, amb Elizabet Lizaso i Cantón com a alcaldessa i Marc Mascort i Boix, responsable de l'Àrea de Cultura, l'empresa Montana Colors, patrocinadora de l'esdeveniment, amb la coordinació del gestor cultural Carles Hernàndez Camison, el projecte 'Territori Artemisa' és una aposta artística que té com a elements comuns la cultura, l'art, la creativitat, la natura, la memòria i la feminitat i que pren la forma, ja no tant d'un festival, o d'unes jornades a l'ús, sinó com d'una actitud es tractés, com d'una pinzellada vital, un segell de qualitat i de compromís, que valora el preciós i savi entorn natural, humà i històric de les terres de Camarasa.

Territori Artemisa recull el testimoni i al mateix temps contextualitza, tot donant-hi continuïtat i prenent el relleu de les intervencions d'art públic realitzades al municipi amb anterioritat, obres de les artistes Lily Brick "La Dama de l'Orquídia". Sant Llorenç de Montgai, 2020), i Maga "Santa Jordina". Carrer de la Bàscula, Camarasa, 2019.

Comentaris