A prop de 200 joves participen en la setena edició del projecte JoVa de 15 poblacions de la Noguera

Imatge del projecte JoVa 2018 2
photo_camera Imatge del projecte JoVa 2018

Gairebé 200 joves d’entre 12 i 17 anys de 15 poblacions de la Noguera participaran aquest estiu en la setena edició del projecte JoVa (Joves i Valors) de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera. JoVa ofereix als joves la possibilitat de dur a terme activitats de voluntariat durant l’estiu per millorar espais i activitats del seu municipi a partir de les seves pròpies propostes i les necessitats dels seus respectius ajuntaments.

Cartell del projecte JoVa 2018Algunes de les poblacions adherides al projecte ja han començat a fer els primers treballs, com és el cas de Gerb, que s’ha sumat a la iniciativa per primera vegada, Castelló de Farfanya o Artesa de Segre. La resta ho faran en els propers dies. Els pobles que s’han sumat aquest any al JoVa són Albesa, Algerri, Artesa de Segre, Les Avellanes, Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell, Gerb, Castelló de Farfanya, Ivars de Noguera, Os de Balaguer, Penelles, Térmens, Torrelameu i Vallfogona de Balaguer.

Els joves participants en el JoVa hauran de destinar al projecte un mínim de 40 hores repartides entre els mesos de juliol i agost. Les principals accions que es duran a terme en el marc d’aquest projecte són l’adequació d’espais municipals, col·laboracions en l’organització d’activitats municipals o atenció en punts d’informació municipals.

Un cop finalitzat el projecte i amb la finalitat d’agrair-los la feina feta a benefici del poble, els participants gaudiran, a finals del mes d’agost, d’una entrada gratuïta a Port Aventura, amb desplaçament inclòs en autocar. Els acompanyaran regidores i regidors de l’àrea de Joventut dels pobles participants i tècnics/es de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera. També està prevista la presència de la vicepresidenta del Consell Comarcal, Sònia Valero.

Comentaris