Prop de 400 vehicles participaran aquest cap de setmana en el 4t Motor Tuning Show Balaguer'17

Dissabte dia 29 a dos quarts d'onze de la nit es farà la rua pels carrers de la ciutat

balaguer motor 1 interior
photo_camera Imatge d'arxiu de l'esdeveniment de la capital de la Noguera

La capital de la Noguera acollirà aquest pròxim cap de setmana del 29 i 30 de juliol el quart Motor Tuning Show Balaguer’17, convocatòria que preveu aplegar vora quatre-cents vehicles d’arreu de Catalunya, Espanya, Andorra, França, Itàlia i Alemanya i amb alguna sorpresa que prepara l'organització.

Organitzat per l'Associació Tot Mobil Real Concept Club amb la voluntat de promocionar aquest món, durant els dos dies es desenvoluparan activitats com proves de so, il·luminació i tubs d’escapament. Cal recordar que la concentració de Balaguer és la tercera més gran de Catalunya  de les que es fan actualment.

La concentració de Balaguer és la tercera més gran de Catalunya  de les que es fan actualment

El dissabte dia 29 de juliol tindrà lloc l'obertura del recinte firal a les 19.30 h. A partir de les 20.00 h està prevista l'arribada de vehicles de diferents punts de l'Estat espanyol. Més tard, a partir de les 22.30 h es procedirà a la rua pels diferents carrers de la ciutat fins a les 00.00 h, continuant la festa al pavelló Inpacsa fins a les tres de la matinada.

El programa seguirà el diumenge 30 de juliol amb la festa de la moguda Motor Tuning Show. El Recinte obrirà les seves portes a les 9,30 h. i es tancaran a les 17.00 h. El lliurament de trofeus a càrrec de les autoritats locals i comarcals està programat a les sis de la tarda.

Comentaris