29.06.2022 |
Territoris.cat

La segona Ruta de la Tapa arriba a Balaguer amb 22 establiments de la ciutat

Imatge de l'inici de la ruta avui al restaurant Tastet del Reng de Ramon Gabriel
Imatge de l'inici de la ruta al restaurant Tastet del Reng (Foto: Ramon Gabriel)
La segona Ruta de la Tapa arriba a Balaguer amb 22 establiments de la ciutat

La segona edició de la Ruta de la Tapa arriba aquest dijous 25 d'octubre a Balaguer. Sota el nom de Food Explorers, la marca de cerveses San Miguel, en col·laboració amb l'associació Gastrobar, que vol promoure la gastronomia i hostaleria de Balagueur, i el suport de l'Ajuntament de Balaguer, ha donat el tret de sortida a la ruta, que tindrà lloc des del 25 d'octubre fins al 4 de novembre a la capital de la Noguera.

Podeu descarregar el mapa de la ruta i conèixer cadascuna de les tapes que presenten els establiments:

Durant els onze dies que dura la Ruta de la Tapa, que pretén mostrar la qualitat i varietat de l'oferta gastronòmica local, hi haurà un total de 22 establiments que presentaran les seves creacions culinàries. Tots ells estaran assessorats pel xef Juan Pozuelo, amb l'objectiu d'oferir les tendències emergents que barregen el millor de la cuina tradicional amb la de fusió.

Els establiments que formen part de la iniciativa ofereixen una tapa dissenyada expressament per a la ruta, que se serveix amb una San Miguel Especial o una San Miguel 0,0% per 2,50 euros

Un jurat format per experts gastronòmics puntuarà la presentació, la qualitat, l'elaboració i l'originalitat de cada tapa i seleccionarà d'entre totes la Millor Tapa 2018. A més, les tapes també podran valorar-se a través d'una aplicació mòbil.

L'acció s'emmarca en el compromís de San Miguel de donar suport al sector de l'hostaleria tradicional

La segona Ruta de la Tapa arriba a Balaguer amb 22 establiments de la ciutat
comentaris