21.10.2021 |
Territoris.cat

Sorigué fabrica les dovelles per al nou accés a l'aeroport de Barcelona

Aquest mes d'abril comença la producció al complex industrial La Plana del Corb, a Balaguer, de 1.900 anells de dovelles per al túnel que arribarà a la terminal 1 de l'aeroport

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
El passat dijous es va muntar l'anell mestre per a l'inici de la producció de dovelles
Sorigué fabrica les dovelles per al nou accés a l'aeroport de Barcelona

L'empresa lleidatana Sorigué serà la responsable de la construcció de les dovelles que recobriran el túnel d'accés a la terminal 1 de la xarxa de trens de rodalies, a l'aeroport del Prat de Barcelona, segons un comunicat de la firma.

El passat dijous dia 30 de març es va muntar l'anell mestre per a l'inici de la producció de dovelles a la fàbrica per a aquest tipus de prefabricats de formigó que l'empresa posseeix en el Complex Industrial La Plana del Corb a Balaguer.

La producció continuada començarà a mitjans d'abril i finalitzarà al desembre. L'empresa contempla la construcció de 1.900 anells de dovelles de 32 cm de gruix que recobriran una galeria de túnel de gairebé 3 quilòmetres de longitud i 9,6 metres de diàmetre.

Per a la seva elaboració s'utilitzaran, entre altres materials, els àrids de pedreres de Sorigué ubicades al mateix recinte industrial. 

La construcció d'aquest nou tram de la xarxa de trens de rodalies de Barcelona que arribarà a la terminal 1 de l'aeroport del Prat està a càrrec de la UTE conformada per les empreses Sacyr, Ferrovial i Copcisa.

Sorigué fabrica les dovelles per al nou accés a l'aeroport de Barcelona
comentaris