27.09.2021 |
Territoris.cat

Substitueixen les pilones del pont de Sant Miquel de Balaguer

L'ajuntament serà l'encarregat de traure les proteccions actuals i Carreteres, de qui depèn aquest tram urbà de via, ja que forma part de la carretera C-12, instal·larà la biona

Pont de Sant Miquel Balaguer
Pont de Sant Miquel de Balaguer
Substitueixen les pilones del pont de Sant Miquel de Balaguer

L'Ajuntament de Balaguer, en col·laboració amb Carreteres de la Generalitat, procedirà la setmana que ve a substituir les pilones metàl·liques horitzontals del Pont de Sant Miquel per una biona, un guarda-raïl protector.

L'objectiu és vetllar per la seguretat dels vianants i evitar els accidents que s'han produït els darrers anys. Aquesta, però, no és una solució definitiva, que arribarà, segons ha explicat l'alcalde Jordi Ignasi Vidal, quan el pont torni a ser municipal, és a dir, un cop s'executi la variant del Secà.

Segons l'alcalde, a hores d'ara aquesta és la millor solució per garantir la seguretat dels vianants i conductors. És per això que han optat per una substitució i no una eliminació total de la protecció i deixar el pont de Sant Miquel tal com havia estat sempre.

L'Ajuntament serà l'encarregat de traure les proteccions actuals i Carreteres, de qui depèn aquest tram urbà de via, ja que forma part de la carretera C-12, instal·larà les pilones.

Des de la instal·lació de les pilones metàl·liques el 2011, hi ha hagut diversos accidents i queixes veïnals. S'han hagut de retirar diversos vehicles del Pont i, fins i tot, un camió de bombers va arribar a xocar amb les pilones i va arrencar-ne algunes.
 

Substitueixen les pilones del pont de Sant Miquel de Balaguer
comentaris