Substitueixen les pilones del pont de Sant Miquel de Balaguer

L'ajuntament serà l'encarregat de traure les proteccions actuals i Carreteres, de qui depèn aquest tram urbà de via, ja que forma part de la carretera C-12, instal·larà la biona

Pont de Sant Miquel Balaguer
photo_camera Pont de Sant Miquel de Balaguer

L'Ajuntament de Balaguer, en col·laboració amb Carreteres de la Generalitat, procedirà la setmana que ve a substituir les pilones metàl·liques horitzontals del Pont de Sant Miquel per una biona, un guarda-raïl protector.

L'objectiu és vetllar per la seguretat dels vianants i evitar els accidents que s'han produït els darrers anys. Aquesta, però, no és una solució definitiva, que arribarà, segons ha explicat l'alcalde Jordi Ignasi Vidal, quan el pont torni a ser municipal, és a dir, un cop s'executi la variant del Secà.

Segons l'alcalde, a hores d'ara aquesta és la millor solució per garantir la seguretat dels vianants i conductors. És per això que han optat per una substitució i no una eliminació total de la protecció i deixar el pont de Sant Miquel tal com havia estat sempre.

L'Ajuntament serà l'encarregat de traure les proteccions actuals i Carreteres, de qui depèn aquest tram urbà de via, ja que forma part de la carretera C-12, instal·larà les pilones.

Des de la instal·lació de les pilones metàl·liques el 2011, hi ha hagut diversos accidents i queixes veïnals. S'han hagut de retirar diversos vehicles del Pont i, fins i tot, un camió de bombers va arribar a xocar amb les pilones i va arrencar-ne algunes.
 

Comentaris