11.08.2022 |
Territoris.cat

Tallers de solidaritat i comerç just de Càritas a les escoles de la Noguera

Sota el lema Treballem els Valors, la campanya s'ha iniciat a Balaguer i durant els pròxims mesos discorrerà per diferents centres educatius de la ciutat i també de Ponts

balaguer caritas interior
Nens i nenes de l'Escola Pia que han participat del taller Treballem els Valors
Tallers de solidaritat i comerç just de Càritas a les escoles de la Noguera

Dins la campanya institucional de Càritas Cridats a ser Comunitat, s’han iniciat a Balaguer els tallers Treballem els Valors, on durant els pròxims mesos als centres educatius  de Balaguer, Institut Ciutat de Balaguer, Institut Almatà, Gaspar de Portolà, Escola Pia, La Noguera i Àngel Guimerà, més l’escola de Ponts es realitzaran tallers de Solidaritat, Voluntariat i Comerç Just.

Una de les primeres visites ha estat a l’Escola Pia de Balaguer. L’objectiu del projecte és educar en valors, com a clau per al desenvolupament dels alumnes i alhora donar a conèixer Càritas "i fer que aquests tallers tinguin una finalitat educativa engrescadora i participativa", segons els organitzadors.

Aquests tallers es realitzen a primària i secundària, amb una durada de 50 minuts, i es fa un treball cooperatiu i de descobriment de la realitat a partir de les seves pròpies habilitats, amb jocs adaptats a l'edat dels alumnes.

Tallers de solidaritat i comerç just de Càritas a les escoles de la Noguera
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement