11.08.2022 |
Territoris.cat

Térmens estrena el nou circuit de Pump Track apte per a bicicletes i 'skates'

Inaugurat el passat 26 d'agost, està pensat per oferir nous espais recreatius i saludables per als joves del municipi i de les rodalies

Estrenen_Pump Track_Termens 2 inteior
L'acte de presentació va comptar amb una exhibició de 'riders'
Térmens estrena el nou circuit de Pump Track apte per a bicicletes i 'skates'

L'Ajuntament de Térmens va inaugurar el passat 26 d’agost el nou circuit de Pump Track que ha construït en uns terrenys ubicats al carrer Segrià, al darrere de l'església. L'acte de presentació va comptar amb una exhibició de riders.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aquest circuit forma part de la nova zona esportiva i lúdica, juntament amb la pista de futbol, i amplia l'oferta d'espais recreatius i saludables per als joves del municipi. A més, es busca atraure també usuaris d'altres punts del territori, ja que és un equipament molt innovador, dels primers de la demarcació, segons van matissar des del consistori.

El circuit és apte per a totes les edats i estan pensants tant per a iniciats com per a corredors més experimentats

El nou circuit, construït en uns terrenys cedits per uns veïns, consisteix en una zona esportiva apta per a bicicletes, skates i similars que es pot recórrer sense necessitat d’impulsar-se o pedalejar, només amb la inèrcia adquirida mitjançant els salts i peralts que presenta el recorregut. En aquests recintes esportius s’hi habiliten monticles de diferents formes, mesures i distàncies entre ells formant un circuit tancat.

El recinte compta també amb zona d'aparcament de bicicletes, bancs i una plantació d'arbres.

Des de l'Ajuntament, que es farà càrrec de la gestió, manteniment i neteja de l'espai, destaquen que part de l’èxit d’aquests circuits, molt de moda a la resta d’Europa, és que són aptes per a totes les edats i estan pensants tant per a iniciats com per a corredors més experimentats que utilitzen aquests recintes per entrenar.

Térmens estrena el nou circuit de Pump Track apte per a bicicletes i 'skates'
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement