Térmens renova un mirador sobre el riu Segre

La voluntat del consistori és aconseguir zones enjardinades que complementin el projecte Vila florida, també de procurar espais endreçats i aptes per a tothom, amb un mirador i bancs per seure-hi i una zona d'esbarjo pels més petits
Remodelació del mirador sobre el riu Segre a Tèrmens @AjTèrmens
photo_camera Remodelació del mirador sobre el riu Segre a Tèrmens @AjTèrmens

L'Ajuntament de Térmens ha renovat el mirador sobre el riu Segre situat al Carrer Horta, que darrerament s'havia degradat força. L'actuació ha tingut un cost total de 3.262,32 euros.

L'obra ha consistit en l'arranjament del terreny, la substitució de l'arbrat, la reubicació dels bancs i la instal·lació d'un parc infantil protegit amb un tancat de fusta. Els anteriors arbres, que per les seves característiques  no acabaven d'encaixar-hi,  han estat ressituats al gimnàs del parc del riu Segre.

L'actuació de l'Ajuntament de Tèrmens fa palesa la voluntat del consistori d'aconseguir zones enjardinades que complementin el projecte "Vila florida". També de procurar espais endreçats i aptes per a tothom, amb un mirador i bancs per seure-hi i una zona d'esbarjo pels més petits.

comentaris