Térmens reparteix carrets de reciclatge entre la gent gran

Una iniciativa que va realitzar el Consell Comarcal de la Noguera al 2018  coincidint amb el canvi de model de reciclatge en illes de contenidors
Lliurament dels carrets de reciclatge a la gent gran de Tèrmens ©AjTèrmens
photo_camera Lliurament dels carrets de reciclatge a la gent gran de Tèrmens ©AjTèrmens

L'Ajuntament de Térmens ha repartit gratuïtament vuit carrets de reciclatge plegables entre les persones majors de 75 anys de la vila que viuen soles o amb una altra persona major de 75 anys. La mesura vol facilitar el transport de la brossa fins a les illes de contenidors, així com fomentar el reciclatge i fer-lo accessible a tothom.

Es tracta d'una iniciativa que va realitzar el Consell Comarcal de la Noguera al 2018  coincidint amb el canvi de model de reciclatge en illes de contenidors

Lliurament dels carrets de reciclatge a la gent gran de Tèrmens ©AjTèrmens 1
Lliurament dels carrets de reciclatge a la gent gran de Tèrmens ©AjTèrmens 1

La idea era facilitar el transport de la brossa fins les illes, ja que amb el canvi podien ubicar-se més lluny. En vista de la bona acollida que va tenir entre la població, el consistori, per la seva part, va decidir donar-li continuïtat, pel que anualment s'ha continuat fet el corresponent lliurament. 

L'Ajuntament de Tèrmens ja ha apostat altres vegades per la sensibilització del reciclatge. Així,al 2020 va lliurar gratuïtament un premsador de llaunes i ampolles a totes les famílies del poble.

Comentaris