Torrons i Mel Alemany promociona el Montsec amb l’art dels seus torrons, guardonats als premis Great Taste

Torrons i Mel Alemany promociona el Montsec amb l’art dels seus torrons,
photo_camera Torrons i Mel Alemany promociona el Montsec amb l’art dels seus torrons,

Reivindicar el territori del Montsec com un valor intrínsec de l’empresa i promocionar-lo maridant els seus productes amb accions de dinamització cultural. Aquest és l’objectiu de Torrons i mel Alemany, que aquest dilluns ha presentat al Castell d’Os de Balaguer la segona edició de la sèrie limitada d’art i torró de col·lecció, inspirada aquest any en els sons del Montsec, i il·lustrada per dos artistes del territori, Víctor Pedra i Josep Talamonte. La caixa està concebuda com un regal gourmet d’aquest Nadal. 

Alemany ha estat l’empresa més premiada enguany als premis Great Taste, amb 8 estrelles.

El torró d’aquesta caixa exclusiva de fet, ha estat recentment guardonat amb als premis Great Taste, considerats l’Oscar del món de l’alimentació delicatessen 

Cada caixa inclou tres barretes de torró (Torró Dur, Torró Tou i Torró de Crema Torrada) i una làmina amb l’obra original dels autors, Víctor Pedra i Josep Talamonte.  

La caixa s’ha acabat de confeccionar a la fundació Ilersis Shalom i forma part del projecte L’UNIVERS ALEMANY. Art, cultura, humanitat’, que aposta per l’arrelament al territori, l’impuls a la creativitat artística i la humanització dels processos de producció 

Pedra i Talamonte, artistes que creen i resideixen als nuclis d’Alberola i Os de Balaguer, s’han inspirat en els sons del Montsec per il·lustrar les caixes d’aquesta sèrie limitada d’art i torró de col·lecció, de la qual se n’ha fet una tirada de només 2.000 unitats (1.000 de cada model). L’obra de Víctor Pedra porta per títol L’ametller del Montsec i l’obra de Josep Talamonte es titula Xss i es podran adquirir a la botiga de Torrons i Mel Alemany d’Os de Balaguer, al Monestir de les Avellanes i a establiments de la comarca i a Lleida, a la botiga Bo de Shalom.  

Berta Puigdemasa i Ivan GràciaL’arpista Berta Puigdemasa ha acompanyat avui musicalment la roda de premsa de presentació del torró de col·lecció.  
I és que Alemany ha organitzat aquest any, com a novetat, un concert i tast de torró obert a tothom el proper dissabte 4 de novembre a les 18.00 h al Castell d’Os de Balaguer, que serà la presentació oficial del torró de col·lecció d’enguany. El concert, “Els Quatre Elements”, anirà a càrrec de l’arpista Berta Puigdemasa i el guitarra elèctrica Ivan Gràcia. 

 

 “Els Quatre Elements” és una suite per a arpa i guitarra formada per quatre moviments, cadascun d’ells dedicat a un element: Aigua, Aire, Terra i Foc. Amb una posada en escena espectacular, la força de la natura parla a través de la música. El so de l’arpa i de la guitarra, dos antics instruments de corda pinçada, es combinen amb l’ampli ventall de possibilitats sonores que permeten els transformadors de so del segle XXI, creant un so atmosfèric, innovadores textures musicals i exquisides melodies que transporten l’oient a un altre món. 
 

Vegeu vídeo aquí: 
https://www.youtube.com/watch?v=JJGAB1kgxWM 

Comentaris