La 34a edició de la Transsegre arriba amb la voluntat de potenciar el cartell musical

La Pegatina, caps de cartell de la Transsegre 2018
photo_camera La Pegatina, caps de cartell de la Transsegre 2018

L’Ajuntament de Balaguer i l’associació Transsegre han presentat la 34a edició de la festa, que es durà a terme del 13 al 15 de juliol. Es repetirà el recorregut dels darrers anys amb el trajecte Camarasa – Sant Llorenç de Montgai el dissabte a la tarda i Gerb – Balaguer el diumenge al matí.

La voluntat de l’organització és poder revalidar les xifres de l’any anterior amb 230 embarcacions i més de 1.800 participants d’arreu de Catalunya. Les inscripcions ja estan en marxa a la web de la Transsegre.

Els djs Oriol Garcia, Gnix i Dubsound protagonitzaran la nit del divendres 13 amb una festa electrònica que encetarà la festa.

Pel que fa a la música, enguany s’ha volgut potenciar aquesta part de la festa amb l’actuació de La Pegatina el dissabte 14. El grup montcadenc va rebre el premi ARC 2017 a la millor gira internacional després d’actuar en països com Mèxic, Austràlia, Argentina, Japó i gran part d’Europa. Enguany, després de presentar el seu nou disc Ahora o nunca, faran parada a Balaguer en la seva única actuació a les terres de Lleida.

La nit del dissabte comptarà amb KSonronda, un sextet de folk que obrirà l’espai de concerts, i el grup de versions Rocktàmbuls, que torna a Balaguer amb la seva nova gira Pa Mala Tour.

Comentaris