Uns 600 nens i nenes visiten cada dia el Parc de Nadal de Balaguer

L'espai va tancar dimecres les portes amb valoració positiva dels organitzadors davant "un gran èxti d'assistència i participació en les activitats"

FOTO PARC NADAL BALAGUER 1 intetior
photo_camera El Patge Reial va visitar el Parc per recollir totes les cartes escrites pels infants i fer-les arribar als Reis Mags d'Orient

El Parc de Nadal a Reis de Balaguer ha tancat les portes aquest dimecres i ho ha fet amb un gran èxit d'assistència i participació en totes les activitats realitzades, ja que diàriament han passat pel Parc 600 nenes i nens, segons valoracions dels organitzadors.

Abans de tancar, el Parc va rebre la visita del Patge Reial, l'encarregat de recollir totes les cartes escrites pels infants i fer-les arribar als Reis Mags d'Orient. 

La regidora de Festes, Lorena González, va valorar molt positivament l'acollida que ha tingut el Parc d'enguany així com les novetats que ha presentat, entre elles, una simpàtica mascota, una guineueta, que ha arribat a Balaguer per quedar-s'hi i que, amb tota probabilitat, es convertirà en la imatge infantil de la ciutat.

També han tingut molt èxit les activitats que, fora del Parc, s'han organitzat pels més joves, un Soccerball i un Lasertag.

comentaris