Els productors de calçots El Rebost de Ponent diversifiquen amb un servei de restaurant
03 de de desembre de 2018 (21:02 h.)
Publireportatge
L'empresa El Rebost de Ponent s'ha convertit en un referent del sector del calçot, superant ja les fronteres de la demarcació de Lleida. Una activitat familiar que va fer la seva primera reconversió del sector de la ceba al calçot, s'ha anat especialitzant, no tan sols en la producció d'aquesta verdura, sinó que també com a proveïdors de calçots cuinats. Un servei que van completar amb l'elaboració de la salsa amb una recepta particular, que ha estat el complement perfecte per la bona acceptació de la seva oferta.
El Rebost elabora els calçots de manera tradicional amb foc de llenya i els serveix en recipients tèrmics per tal que conservin totes les propietats i la temperatura, fins a arribar a destí, a punt per servir. A tot això el client també pot demanar la salsa especial pel calçot amb una elaboració pròpia que l'ha convertit en única.
Un espai amb un acurat interiorisme, adaptar perfectament a l'entorn, amb la possibilitat de poder veure els conreus tradicionals i amb un ampli aparcament.
El restaurant es troba al camí de Bellpuig de Castellnou de Seana, per a més informació podeu consultar el web http://www.elrebostdeponent.com/