Els productors de calçots El Rebost de Ponent diversifiquen amb un servei de restaurant

Tots els establiments de restauració tancats a Ponent
photo_camera Restaurant de calçotades El Rebost de Ponent

Publireportatge

L'empresa El Rebost de Ponent s'ha convertit en un referent del sector del calçot, superant ja les fronteres de la demarcació de Lleida. Una activitat familiar que va fer la seva primera reconversió del sector de la ceba al calçot, s'ha anat especialitzant, no tan sols en la producció d'aquesta verdura, sinó que també com a proveïdors de calçots cuinats. Un servei que van completar amb l'elaboració de la salsa amb una recepta particular, que ha estat el complement perfecte per la bona acceptació de la seva oferta.

Restaurant de calçotades El Rebost de Ponent 1El Rebost de Ponent, va haver de deixar al marge altres productes artesans que preparava en el seu obrador, per dedicar tot el seu esforç al calçot, que al marge de les comandes particulars també es van expandir en diferents punts de venda a tota la demarcació i fins i tot a Barcelona.

El Rebost elabora els calçots de manera tradicional amb foc de llenya i els serveix en recipients tèrmics per tal que conservin totes les propietats i la temperatura, fins a arribar a destí, a punt per servir. A tot això el client també pot demanar la salsa especial pel calçot amb una elaboració pròpia que l'ha convertit en única.

Conreu de calçots del Rebost de PonentL'empresa del Pla d'Urgell, després de l'èxit de la primera reconversió, va inaugurar el 24 de novembre el primer restaurant de Lleida exclusiu de calçots, un servei que es podrà reservar de divendres a diumenge, de moment, i que pot anar acompanyat de brasa. Unes instal·lacions que es troben al costat de l'obrador originari i que estat adaptades per a grups i famílies.

Un espai amb un acurat interiorisme, adaptar perfectament a l'entorn, amb la possibilitat de poder veure els conreus tradicionals i amb un ampli aparcament.

El restaurant es troba al camí de Bellpuig de Castellnou de Seana, per a més informació podeu consultar el web http://www.elrebostdeponent.com/

  

Comentaris