Aitona en Fruita 2018’ arriba al seu equador amb la voluntat de seguir mostrant al món el moment únic de la collita de la fruita

Conreus a la demarcació de Lleida
photo_camera Un visitant cull fruita en els conreus d'Aitona

La segona temporada Aitona en Fruita ha arribat aquests dies al seu equador. Aquesta original iniciativa de promoció turística, que va començar a principis del mes de juliol, ha generat un gran interès per part del públic, la majoria dels quals repeteixen la visita al municipi, després de gaudir dels espectaculars camps amb flor d'Aitona la passada primavera.

Un visitant cull fruita en els conreus d'Aitona 1L'objectiu d'aquesta iniciativa, que enguany s'ha batejat amb el lema Gust per la fruita, és continuar difonent els valors fructícoles d'Aitona i del conjunt de les Terres de Lleida. Així, des de l'Ajuntament es destaca que els participants en les rutes tenen molt d'interès a visitar els camps, passejar en un entorn de gran bellesa natural i degustar fruita tot just acabada de collir.

Aquest dissabte 14 de juliol ha tingut lloc una nova visita on els assistents han pogut recórrer els camps de fruita amb l'acompanyament d'un pagès pels camps d'Aitona, per tal que els visitants puguin conèixer els camps amb fruita i experimentar personalment el moment de la recollida del fruit per al seu consum.

Des de l'Ajuntament d'Aitona es recomana viure aquesta experiència en primera persona als camps agrícoles de les Terres de Lleida

Durant el mes de juliol es duen a terme diferents visites guiades pels camps fructícoles que formen part de la campanya Aitona en Fruita. En aquestes visites, a les quals es pot accedir amb reserva prèvia –enviant un correu electrònic a [email protected]- i que tenen places limitades per garantir una atenció personalitzada, els visitants gaudeixen de l'acompanyament i de les explicacions dels pagesos de la zona.

Així, la temporada Gust per la fruita dóna continuïtat a les diferents etapes del cicle de vida de l'arbre fruiter. En aquest sentit, les rutes d'estiu ofereixen la possibilitat de conèixer de prop els camps de fruita.

Comentaris