Afanoc constata la solidaritat multitudinària de la demarcació de Lleida

Posa't la Gorra reuneix set mil persones a la Seu Vella de Lleida
photo_camera Posa't la Gorra reuneix set mil persones a la Seu Vella de Lleida

L'Associació de Nens amb Càncer de Lleida (Afanoc) va constatar aquest diumenge la solidaritat multitudinària de la demarcació de Lleida, en el marc de la cinquena edició de la iniciativa Posa't la Gorra. La Seu Vella va transformar el seu color habitual pel blau de les gorres dissenyades per la marca Desigual, que van lluir al voltant de set mil persones que van participar en l'acte. L'entitat, amb iniciatives com aquesta arreu del territori, té la voluntat de donar a conèixer la realitat del càncer infantil en un acte lúdic i familiar.

Posa't la Gorra reuneix set mil persones a la Seu Vella de Lleida 2Al llarg de tot el matí, els infants van poder gaudir de tot tipus d'activitats, com ara pintar, ballar, construir parets amb peces o fer laberints amb els ulls tancats. No obstant això, poder conèixer la feina i les eines de treball de la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra o els Bombers els cridava molt l'atenció.

Un noi de quinze anys amb càncer de Torrefarrera, el Josep, i el seu germà, l'Albert, van ser els encarregats de fer la lectura del manifest durant la festa.

Benvinguts a la festa que ens fa a tots i a totes iguals, va saludar el Josep, que va demanar la implicació de les escoles en el procés que han de passar els nens i nenes que pateixen càncer

Moto Events Solidaris també van participar en el Posa't la Gorra d'AfanocNo obstant això, els dos germans van donar una lliçó de vida dient que s'ha de ser positiu a la vida. Així doncs, van destacar el paper que va desenvolupar en el seu procés la Casa dels Xuklis i també la família, que és un tresor que s'ha de cuidar. Poseu-vos la gorra perquè així col·laboreu amb els projectes d'AFANOC, van concloure.

Els fons recaptats van als infants amb càncer i les seves famílies i al manteniment de la Casa dels Xuklis, on s'allotgen gratuïtament les famílies que s'han de desplaçar per-què els seus fills i filles rebin tractament. 

A la imatge, alguns membres de Moto Events Solidaris que van participar en la festa ambientada enguany en el món pirata.

Comentaris