Aitona, amb La Marató

Aquest dissabte, infants i famílies del municipi han participat en la recerca de troncs amb un doble objectiu: trobar el seu Tió de Nadal i, alhora, recaptar fons per a La Marató de 3Cat
Cerca de Tions a Aitona
photo_camera Els infants i les seves famílies, s’han dirigit a una zona propera al riu per iniciar el “Cerca tronc

Un any més, Aitona se suma als actes organitzats arreu del territori per recaptar fons per a aquesta iniciativa solidària, enguany dedicada a la salut sexual i reproductiva. En aquesta ocasió, les famílies del municipi han fet una aportació de 5 euros per tal que els seus infants poguessin localitzar el Tió que els acompanyarà a les seves llars aquestes dates tan especials.

El punt de trobada era el pavelló poliesportiu municipal i, seguidament, els infants i les seves famílies, acompanyats per personal de l’Ajuntament, s’han dirigit a una zona propera al riu per iniciar el “Cerca troncs”. Per localitzar el seu Tió, els nens i nenes han hagut de superar diverses proves i, amb l’ajuda d’un mapa, han aconseguit trobar la ubicació exacta. Una activitat carregada de màgia i il·lusió, que ha estat amenitzada per l’Associació KabriolArts.

Cerca de Tions a Aitona

Comentaris