Aitona crea un cos d'agents de seguretat, prevenció i vigilància al municipi

El servei el duran a terme dos agents, i al llarg dels pròxims dies disposaran d’un vehicle perquè puguin desenvolupar la seva tasca de forma diligent i efectiva, qualsevol veí o veïna que requereixi dels seus serveis, pot contactar directament a través del telèfon 600 580 780
Els membres del nou cos d'agents municipals d'Aitona @Aitona
photo_camera Els membres del nou cos d'agents municipals d'Aitona @Aitona

Amb la proximitat de la campanya de la fruita l'Ajuntament d'Aitona ha creat un cos municipal dedicat a tasques de seguretat, vigilància i civisme al municipi. El consistori desplega aquest servei amb l'objectiu de gestionar l'increment de temporers a la localitat durant els mesos d'estiu.

El servei el duran a terme dos agents, que estaran ubicats a l’oficina policial dels Mossos d’Esquadra i al llarg dels pròxims dies és previst que disposin d’un vehicle específic que el consistori ha adquirit perquè puguin desenvolupar la seva tasca de forma diligent i efectiva. En aquest sentit, qualsevol veí o veïna que requereixi dels seus serveis, pot contactar directament amb els agents municipals a través del telèfon 600 580 780.

L'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol, explica que Aitona cada cop es fa més gran i això ens obliga a reforçar la tasca de seguretat i de prevenció que es duu a terme al municipi per tal de garantir el benestar de tots els nostres veïns i veïnes al llarg de tot l’any i sancionar aquelles actituds i comportaments negligents. La batlle aitonenca, a més, afegeix que durant la recollida de la fruita aquests dos nous agents ens ajudaran a vetllar perquè la campanya es desenvolupi amb normalitat malgrat la pandèmia i pel compliment estricte dels protocols i mesures de seguretat.

Aquest dijous 22 d’abril el Ple de l’Ajuntament sotmetrà a votació dels grups municipals el reglament dels agents municipals, que entre les seves funcions assignades tindran:

  • Custodiar i vigilar béns, serveis, instal·lacions i dependències municipals.
  • Ordenar i regular el trànsit dins el nucli urbà, d'acord amb les normes de circulació.
  • Participar en les tasques d'auxili a la població i de protecció civil, d'acord amb el que disposin les lleis.
  • Vetllar pel compliment dels reglaments, de les ordenances, dels bans, de les resolucions i de les altres disposicions i actes municipals.

 

Comentaris