Aitona, un municipi de pel·lícula

L’Ajuntament d’Aitona és el segon ens local del Segrià ​que s’ha adherit a la Catalunya Film Commission amb l'objectiu de "potenciar el municipi i els seus actius paisatgístics i patrimonials"
Aitona ja ha estat escenari de pel·lícules, com "Segon Origen", de Bigas Luna i Carles Porta i "Alcarràs" de Carla Simón - Foto: Jordi VInuesa
photo_camera Aitona ja ha estat escenari de pel·lícules, com "Segon Origen", de Bigas Luna i Carles Porta i "Alcarràs" de Carla Simón - Foto: Jordi VInuesa

L'Ajuntament Aitona s’ha adherit a la Catalunya Film Commission. Es tracta d'un servei impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que vol promoure i facilitar els rodatges a tot Catalunya. Un dels serveis més rellevants de la plataforma és facilitar informació sobre diferents localitzacions als professionals de la indústria cinematogràfica. Aitona disposa de tres localitzacions: les eres, la floració dels presseguers i la ruta de Robert Capa. Després de la Paeria de Lleida, l’Ajuntament d’Aitona és el segon ens local del Segrià que s’ha adherit a aquest projecte. Alfarràs també té una localització d'un particular.

Ruta de Robert Capa a Aitona - Foto: Jordi Vinuesa
Ruta de Robert Capa a Aitona - Foto: Jordi Vinuesa

Aitona ja ha estat escenari de pel·lícules, com "Segon Origen", de Bigas Luna i Carles Porta i "Alcarràs" de Carla Simón. A més, s'han grabat espots publicitaris i videoclips musicals, entre altres. L'objectiu d'aquesta iniciativa és "potenciar el municipi i els seus actius paisatgístics i patrimonials com a espai de rodatge de produccions audiovisuals", ha comentat l'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol.

Comentaris