Aitona promou tallers de formació per als veïns sobre primers auxilis i maneig de desfibril·ladors

Un grup de 25 persones han participat aquest mes de novembre en aquesta iniciativa impulsada des de l'Ajuntament

Els aitonencs salut inteiror
photo_camera Imatge d'una de les sessions del taller formatiu

Un total de 25 persones han cursat aquest mes de novembre un taller de primers auxilis impulsat per l’Ajuntament d'Aitona amb l’objectiu de seguir aportant eines i mecanismes als veïns i veïnes i al teixit associatiu municipal.

La formació s’ha dividit en tres sessions que s'han portat a terme els dies 4, 18 i 25 de novembre. A través del taller, i segons han explicat des de l'Ajuntament, els participants han adquirit els coneixements més elementals per poder oferir una ajuda eficaç a les persones que es troben en situació d’emergència, sigui per accident o malaltia. A més, han après a prevenir accidents aplicant els procediments i tècniques més adequades en l’autoprotecció i suport als primers auxilis, a identificar i resoldre situacions d’urgència vital i a afrontar els primers minuts decisius amb la màxima seguretat.

El consistori treballa en un futur taller per al maneig de desfibril·ladors

Els alumnes que han finalitzat el curs han rebut un títol acreditant la realització d'aquest. Imma Benages, regidora de Joventut i Esports, assegura que “és molt positiu que els nostres veïns i veïnes i entitats s’impliquin tan activament en activitats formatives com aquestes que són tan vitals per a la comunitat”. En aquest sentit, Benages va avançar que l’Ajuntament ja treballa en el disseny d’un futur taller per al maneig de desfibril·ladors. 

Comentaris