Aitona ret homenatge a la seva gent gran

El municipi del Segrià ha celebrat la seva tradicional Festa d’Homenatge a la Gent Gran en una jornada dedicada a lloar la figura dels aitonencs i aitonenques amb més experiència
Foto de família durant la festa d’Homenatge a la Gent Gran d'Aitona - Foto: Jordi Vinuesa
photo_camera Foto de família durant la festa d’Homenatge a la Gent Gran d'Aitona - Foto: Jordi Vinuesa

Aitona ha donat el tret de sortida previ a la Festa Major de Sant Antolí amb la tradicional Festa d’Homenatge a la Gent Gran. La jornada vol retre un reconeixement a la tasca que duen a terme els aitonencs i aitonenques de més edat i dedica una jornada d'activitats a lloar la seva figura.

La Festa Major de Sant Antolí compta amb un programa replet d'activitats per a tots els gustos i totes les edats

L'homenatge a la gent gran

La festa es va celebrar el passat 26 d’agost. Els actes van començar a la Llar de Santa Teresa Jornet on es va celebrar la tradicional missa solemne en homenatge als veïns i veïnes que compleixen 80 anys i a les parelles que celebren les noces d’or. En total, van ser homenatjades 18 persones i 6 parelles. La missa va comptar amb la presència del Bisbe de Lleida, Mons. Salvador Giménez Valls, que va fer la veneració de la relíquia de Santa Teresa Jornet.

Plaques commemoratives dedicades als homenatjats de la Festa d’Homenatge a la Gent Gran d'Aitona - Foto: Jordi Vinuesa
Plaques commemoratives dedicades als homenatjats de la Festa d’Homenatge a la Gent Gran d'Aitona - Foto: Jordi Vinuesa

Els actes van continuar amb el dinar de germanor i la festa d’homenatge a la gent gran al Poliesportiu Municipal. Allà es van lliurar les plaques commemoratives als homenatjats. L'acte ha estat amenitzat amb l’actuació del grup musical Jalaysa. Els actes van cloure al vespre amb l’actuació del grup d’havaneres Les Anxovetes.

Comentaris