18.10.2021 |

Alcarràs destina 236.567 euros en millorar el Camí de les Coves

Els treballs s'inicien aquest octubre i estaran enllestits abans de finalitzar l'any

Camí de les coves
Camí de les coves
Alcarràs destina 236.567 euros en millorar el Camí de les Coves

Alcarràs continua amb els treballs de millora de la xarxa de camins del terme amb una actuació al Camí de les Coves.

Un vial intensament utilitzat pels professionals del sector agroalimentari del municipi que, des de fa uns anys, és també espai habitual de pas per les moltes persones que cada dia fan salut caminant pels vials del terme

La inversió que es realitzarà té un pressupost de 236.567 euros i permetrà actuar a un tram de 760 metres en el qual s'habilitaran dos carrils (un per sentit de la marxa) amb 3 metres d'amplada pels vehicles i es disposarà també un carril amb 2 metres d'ample exclusiu pels vianants i una vorera amb amplada d'un metre.

Per fer possible la millora, l'amplada actual del vial (6 m) s'amplia fins als 9 m.

L'actuació contempla també la substitució de la canonada d'aigua de boca que subministra els masos de l'àrea, el desviament de la xarxa de fibra òptica existent al tram i la instal·lació d'enllumenat públic. D'igual manera, el tram del camí al qual s'actua es dotarà amb noves cunetes i sistemes de drenatge.

La previsió és que els treballs es completin en dos mesos i les persones usuàries puguin gaudir d'un camí renovat abans de la fi d'aquest 2021

L'actuació es finança amb els més de 800.000 euros que, a la partida d'inversions del pressupost d'enguany, es reserva per millores a la xarxa de camins i que, a més a més d'en el Camí de les Coves, permetrà també actuar al Camí del Saladar i a altres vials del municipi.

Rotonda Matjes d'Alcarràs

Igualment, aquests primers dies d'octubre, s'han completat els treballs de millora de la popularment anomena 'rotonda del Matjes' i que han executat operaris municipals i una empresa local.

Es tracta d'una inversió reduïda, d'una mica més de 3.000 euros, la qual s'assumeix des del consistori.

Alcarràs destina 236.567 euros en millorar el Camí de les Coves
comentaris