Alcarràs celebra aquest dissabte la 3a edició del Vedellatast

El showcooking, l'activitat estrella de la jornada, anirà a càrrec de la blocaire Anna Terés (Anna, recetas fáciles), que compta amb més de 14 milions de seguidors
vedellatast 1
photo_camera La 3a edició del Vedellatast tindrà lloc aquest dissabte a la plaça del Mercat d'Alcarràs - Foto: Ajuntament d'Alcarràs

L'acte estrella de la jornada serà el showcooking a càrrec d'Anna Terés (18.30 hores, a la plaça del Mercat, prop del poliesportiu d'Alcarràs). L'any 2014 va crear el seu blog de cuina Anna, recetas fáciles per guardar les receptes que feia a casa. Moltes de les seves receptes fàcils i assequibles s'han fet virals i en l'actualitat compta amb més de 14 milions de seguidors.

Des de les 18 a les 24 hores d'aquest dissabte es podran tastar les degustacions de diferents receptes de carn de vedella. La venda de tiquets es durà el mateix dia al recinte i durant el mateix horari de l'activitat, i el preu de la degustació/consumició serà de 2 euros.

Paral·lelament, des del 7 fins al 22 d'octubre, un total de 14 restaurants d'Alcarràs, Soses, Seròs, Lleida i Torres de Segre inclouen menús amb la vedella com a protagonista. Els restaurants que s'han sumat a la iniciativa són Bar Cooperativa (Alcarràs), Can Peixan (Alcarràs), Florida 123 (Alcarràs), La Companyia (Alcarràs), La Pizza (Alcarràs), Palermo (Lleida), Sisco Florida (Alcarràs), Ca l'Asturià (Seròs), El Toll (Alcarràs), Jaume I (Lleida), Lo Trull (Soses), Lo Celler de ca l'Hereu (Alcarràs), Panamà (Torres de Segre) i Xamfrà (Alcarràs).

Comentaris