23.05.2022 |
Territoris.cat

'Alcarràs, on vas?', l'himne de la Festa Major d'estiu d'Alcarràs

El tema està composat pel grup de les terres de l'Ebre Pepet i Marieta
pepet2
'Alcarràs, on vas?', l'himne de la Festa Major d'estiu d'Alcarràs

La banda ebrenca Pepet i Marieta i l'Ajuntament d'Alcarràs estrenen aquest dijous 'Alcarràs, on vas?', cançó que reivindica el valor de les festes populars fins i tot en temps de pandèmia.

'Alcarràs, on vas?' s'ha convertit en el tema oficial de la Festa Major d'Estiu d'Alcarràs

El tema s'estrenarà de manera simultània als perfils de xarxes socials del consistori i la banda, i ho farà en format videoclip. L'encarregat de traslladar al format audiovisual de la peça musical ha estat en Carles Gòdia, escriptor i artista alcarrassí responsable del cartell que, enguany.


A banda, i ja en directe, la peça s'estrenarà en un concert a càrrec dels propis Pepet i Marieta previst el 26 d'agost tot just després del pregó i la proclamació de pubilles i hereus.

'Alcarràs, on vas?' és el resultat d'un encàrrec que es va fer en un moment al qual es valorava fins i tot la possibilitat d'haver de cancel·lar la Festa Major d'Estiu d'enguany

A banda de amb la cançó i el concert de Pepet i Marieta, la Festa Major d'Estiu 2020 arriba amb un complet programa al qual no faltaran propostes de qualitat per tots els públics.

Per exemple, el concert dels Xiula i l'espectacle 'A la Fresca' el dia 27, concerts de grups locals com Mototrös i actuacions de solistes com Kelly Isaiah. Igualment, orquestres de reconegut prestigi com ara Nova Etapa i Pensylvania seran part destacada de la Festa.

El teatre, igualment, serà protagonista i, enguany, presenta com a actes principals l'actuació del televisiu Quim Masferrer, que arribarà a la nostra vila el divendres 28 amb el seu espectacle 'Bona Gent', l'espectacle 'Contes al Carrer', del grup local Baobap Teatre, o la representació 'Hamelí', de Xip Xap Teatre el diumenge 30.

'Alcarràs, on vas?', l'himne de la Festa Major d'estiu d'Alcarràs
comentaris