Alcarràs, primera parada de la 16a Volta Comarcal-Sardanes a la Fresca

Ho va fer amb una ballada a la plaça del Mercat amenitzada per la Cobla Tàrrega i amb l'assistència de 180 persones balladores

16a edició de la Volta Comarcal-Sardanes a la Fresca a Alcarràs 
- Foto: CCS
photo_camera Alcarràs acull l'inici de la 16a edició de la Volta Comarcal-Sardanes a la Fresca.

Alcarràs va donar el tret de sortida, el dissabte 10 de juliol, a la 16a edició de la Volta Comarcal-Sardanes a la Fresca que impulsa l'àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià.

Ho va fer amb una ballada celebrada a la plaça del Mercat i que va comptar amb la participació d'onze colles sardanistes del Segrià i un total de 180 balladors, tot plegat amenitzat per la Cobla Tàrrega.

En acabar, es va celebrar un sopar a la fresca organitzat pel municipi i la colla amfitriona, el Grup Sardanista de l’Associació 50 i Més d’Alcarràs

Aquesta va ser la primera de les vuit ballades programades per als mesos d'estiu a les places de la comarca, en el que suposa la recuperació del cicle. Així, la Volta Comarcal-Sardanes a la Fresca seguirà el dia 16 a Torrefarrera, el dia 23 a Corbins i el 30 a Almacelles. Per al mes d’agost, hi ha previstes ballades el dia 13 a Torres de Segre, el 22 a Artesa de Lleida i el 28 a Maials. El cicle acabarà el 3 de setembre a Sunyer.

Comentaris