Alcarràs renova, la senyalització viaria del municipi per millorar la seguretat

Els operaris renoven la senyalització a Alcarràs
photo_camera Els operaris renoven la senyalització a Alcarràs

L'Ajuntament d'Alcarràs encara l'inici de 2020 amb la millora de la seguretat per a vianants i vehicles al nucli urbà mitjançant la renovació de la senyalització horitzontal a diverses vies fent ús d'una nova màquina de poliment que permet eliminar completament les marques viàries obsoletes i atorgar propietats antilliscants a les noves.

El canvi suposa una millora pel que fa a la seguretat i la imatge; donat que, fins ara, les marques obsoletes es cobrien amb pintura de color negre i no se'n retiraven; un fet que, de vegades podia generar situacions de confusió en vianants i conductors a l'hora d'interpretar la senyalització

Els operaris renoven la senyalització a AlcarràsAra, amb la nova màquina, l'antiga senyalització s'elimina completament i Alcarràs guanya així en seguretat viària en eliminar-se per sempre més la possibilitat de confusió i, amb les noves propietats antilliscants, es redueix la possibilitat de caigudes de vianants a la via pública. A banda, i amb l'objectiu de millorar la visibilitat, cantonades i voreres se senyalitzen amb marques viàries de color groc.

Són accions que milloren el dia a dia dels alcarrassins i dels veïns d'altres poblacions que utilitzen els carrers quan vénen a fer gestions o compres a Alcarràs 

Voreres amb nova senyalització a AlcarràsL'actuació es va començar a finals de l'any passat, renovant la senyalització en una vintena de carrers, i es desplegaran noves actuacions durant el 2020. L'objectiu és disposar de carrers segurs i amb la millor estètica possible, apunten des de l'equip de govern.

comentaris