Alcoletge prepara la 7a Cursa dels Tres Tossals, amb rècord d'inscripcions

Fins a 800 inscrits en la cursa on els trofeus són elaborats per alumnes de les Escoles Especials ressaltant la inclusió de l’esdeveniment

Presetnació de la 7a Cursa dels Tres Tossals d'Alcoletge. Foto: Diputació de Lleida
photo_camera Presetnació de la 7a Cursa dels Tres Tossals d'Alcoletge. Foto: Diputació de Lleida
El diputat Fermí Masot, juntament amb diversos representants locals i entitats implicades, ha presentat avui la setena edició de la Cursa dels Tres Tossals d'Alcoletge. Aquest esdeveniment esportiu, que tindrà lloc el proper 29 de juny a les 20.30 de la tarda, ofereix diverses modalitats: una cursa de 5,5 km i 10 km, així com una caminada de 5,5 km. La sortida serà des del Tossal dels Morts, i el recorregut inclourà llocs històrics com trinxeres recuperades del Front del Segre de la Guerra Civil espanyola.

Amb més de 800 participants inscrits, la cursa ja ha superat les expectatives locals, destacant l'èxit i la participació comunitària. A més del component esportiu, l'esdeveniment promou valors d'inclusió, especialment a través de la participació de 110 voluntaris i l'elaboració de trofeus a les Escoles Especials de la Diputació. La competició també forma part de la Lliga de Ponent, consolidant la seva importància a nivell regional.

L'organització d'aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre l'Associació Atlètica Tres Tossals, l'Ajuntament d'Alcoletge, la Diputació de Lleida i el Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, reforçant el suport institucional a esdeveniments comunitaris centrats en l'esport i la història local.

Comentaris