Almenar millora el tram de la carretera N-230 que discorre pel nucli urbà

Les obres de millora de l'N-230 a l'interior del nucli urbà d'Almenar
photo_camera Les obres de millora de l'N-230 a l'interior del nucli urbà d'Almenar

L'Ajuntament d'Almenar ha iniciat les obres d'arranjament del tram de la N-230 que discorre pel nucli urbà del municipi, en una actuació adreçada a millorar la fluïdesa del trànsit, així com la seguretat i comoditat de conductors i vianants.

Els treballs consisteixen a reurbanitzar tota la banda est de la travessia (des de la rotonda d'accés al municipi per l'extrem sud fins al carrer Metge Trueta), executant noves voreres -més amples que les actuals- i noves illetes de vianants en la cruïlla entre els carrers Tarrragona i Josep Pla amb l'Avinguda de Lleida. Aquestes illetes serviran també per millorar la circulació rodada. L'actuació municipal s'aprofitarà per soterrar, sota les voreres que es bastiran (al costat est del vial), noves infraestructures d'abastiment d'aigua, enllumenat públic, xarxa de baixa tensió i sanejament.

També s'actuarà en l'espai públic o zona verda situat a la cantonada de l'Avinguda de Lleida amb el Camí del Pont de l'Almunia per tal de fer-lo més accessible als veïns i veïnes del municipi. En aquest sentit, s'hi executaran nous accessos i es delimitarà l'espai respectant l'alineació de la normativa urbanística vigent.

Comentaris