18.10.2021 |
Territoris.cat

Alpicat aprova un pressupost de 4,9 milions d'euros per al 2019

El Camí Raimat d'Alpicat, un dels punts on s'intervindrà el 2019
El Camí Raïmat, un dels punts on s'intervindrà el 2019
Alpicat aprova un pressupost de 4,9 milions d'euros per al 2019

L’Ajuntament d’Alpicat ha aprovat, amb els vots a favor de l’equip de govern (PDeCAT  i GIALP) els pressupostos per a l’any 2019 amb un import de 4,9 milions d’euros.

En destaca la congelació per cinquè any consecutiu dels principals impostos i taxes municipals, mentre que, pel que fa a les partides d’inversió, es preveu la renovació de la gespa del camp de futbol municipal i la millora del camí de Raïmat, nexe de connexió entre Alpicat i les urbanitzacions del pla de la Cerdera. L’alcalde Joan Gilart ha volgut destacar que algunes d’aquestes inversions han estat reivindicades per diversos sectors i associacions.

La inversió en l’àmbit social

Gilart també ha comentat que des de l’equip de govern s’ha prioritzat el fet de continuar mantenint els serveis que actualment presta l’Ajuntament amb els recursos de què disposem. En aquest sentit, destaca una important dotació pressupostària per a assumptes socials, com ara la sanitat, l’educació i els serveis socials, així com també el medi ambient, l’esport i les millores en la via pública.

Gilart ha remarcat que hi ha previsió d’anar incorporant durant l’any 2019 noves inversions quan es disposi de l’oportú finançament

Un municipi amb més de 25 associacions

De la mateixa manera, es mantenen els ajuts per associacions i entitats culturals del municipi, una partida força important ja que, tal com ha precisat l’alcalde, a Alpicat tenim més de 25 associacions de les quals l’Ajuntament vol ser-hi al costat per ajudar-les en la seva tasca, tan important per al nostre municipi.

Alpicat aprova un pressupost de 4,9 milions d'euros per al 2019
comentaris