Alpicat celebrarà la 16a edició de les Jornades Sanitàries

Ho farà del 6 de novembre al 4 de desembre
Jornades 2018

Alpicat ja té a punt la 16a edició de les Jornades Sanitàries-Dimecres de Salut, una trobada que es desenvoluparà en cinc sessions programades durant cinc dimecres consecutius, des del 6 de novembre fins al 4 de novembre.

Cada trobada es realitzarà a la Sala d’Actes del Casal d'Alpicat, a les 19.30 h 

La primera jornada es titula 'Parlem de la pròstata?' i anirà a càrrec de David García, cap clínic referent de la Unitat de càncer de pròstata i robòtica de l’Arnau de Vilanova. El 13 de novembre s’ha programat 'Vacances en Pau', jornada solidària a càrrec de Sàhara Ponent amb la col·laboració d’Alpicat Solidari.

La tercera, que tindrà lloc el dia 20, parlarà sobre 'Voluntats anticipades', i anirà a càrrec de Francisco Javier Garrabella i de Carles Roca, metges del consultori d’Alpicat. Pel dia 27, la temàtica serà 'Vacunes sí, vacunes no?', i vindrà de la mà de les infermeres Marta Pifarré i Montse Polo, i la pediatre Immaculada Morales.

Finalment, el 4 de desembre tractarà sobre 'Ten cuidado con lo que sueñas', una xerrada a càrrec de María José Moya amb introducció de la treballadora social Silvia Hoyas.

Comentaris