16.10.2021 |
Territoris.cat

Alpicat comptarà amb una cinquantena d'illes amb nous contenidors

Els nous contenidors de recollida selectiva d'Alpicat 2
Els nous contenidors de recollida selectiva d'Alpicat
Alpicat comptarà amb una cinquantena d'illes amb nous contenidors

L’Ajuntament d’Alpicat ha iniciat la instal·lació de les illes dels nous contenidors que han de facilitar la recollida selectiva.

Així, les illes de contenidors ja s’estan implantant totes elles amb els cinc tipus de fraccions (Envasos, Paper, Vidre, Orgànica i Rebuig) per tal de facilitar i fomentar la recollida selectiva.

La previsió és que en total es col·loquin 53 illes en diferents llocs estratègics de la població

 Cadascuna d’aquestes illes ocupa un espai d’uns 7 metres de llarg. Aquest sistema de recollida d’escombraries en illes de contenidors va ser escollit per votació en una consulta convocada per l’Ajuntament entre tots els alpicatins i alpicatines, que havia de triar entre aquesta opció i la del sistema de recollida porta a porta.

La instal·lació es preveu que estigui completada aquesta mateixa setmana

També cal tenir en compte que totes aquelles deixalles que no poden anar en cap dels cinc tipus de contenidors que s’estan instal·lant, s’hauran de dipositar a la deixalleria municipal dins el nou horari que s’ha establert per aquest servei, que és els dimarts i divendres, al matí de 9 h a 12.40 h i a la tarda, de 16 h a 19 h. L’Ajuntament recorda als usuaris que, fora d’aquest horari, no es pot deixar cap tipus d'andròmina.

Alpicat comptarà amb una cinquantena d'illes amb nous contenidors
comentaris