07.10.2022 |
Territoris.cat

Alpicat es converteix en bressol del circ per tercer any consecutiu

El Festival Circ Picat inaugura aquest dissabte la tercera edició amb una programació de tallers i espectacles, protagonitzats per onze companyies

Alpicat omple els carres d'espectacles i animaciò
Alpicat omple els carres d'espectacles i animaciò
Alpicat es converteix en bressol del circ per tercer any consecutiu

Alpicat es converteix aquest cap de setmana en l'aparador dels espectacles de circ, en la tercera edició de Circ Picat, una proposta artística, cultural i de lleure, que el municipi del Segrià impulsa per tercer any consecutiu. Aquest dissabte es va inaugurar el nou certamen, en el que hi participen onze companyies, amb un programa de tallers i espectacles per a tots els públics.

Els tallers de circ participatius oferts per Improvisto's Krusty Show han servit per donar el tret de sortida a un festival, que també durant el matí d'aquest dissabte, han ofert el primer espectacle, Refilikrusty, amb la mateixa companyia, que ha omplert de pallassos, malabars i equilibris la plaça annexa a La Unió.

Circ-5El dissabte a la tarda ha estat el torn de El metre,  de Jam, amb clowns i equilibris a la Sala La Unió, també  Xaribari blues, de Circo Los, amb llit elàstic i acrobàcies, i per a Ricki, el profesor de tenis, de La Mano Jueves, amb clowns, malabars i equilibris.

La plaça de l'Oci i la Cultura és l'escenari de  Cabaret de Circ, amb el Mag Bala, Estropicio, Improvisto's Krusty Show i Pessic de Circ, a més de l'actuació de Yoann Benhamou, un artista francès que és component del Cirque du Soleil i que fa escala a Alpicat abans de reincorporar-se a la seva prestigiosa companyia.

Diumenge, el festival obrirà la programació a dos quarts de dotze amb nous talers de circ, i l'espectacle Karoli, l'Home Roda, amb El Professor Karoli. Charabia, clow i circ amb El flaco y el negro i La Cirquestra, música en directe i malabars itinerants amb Improvisto's Krusty Show i Entre dos, espectacles aeris amb Cap i Cua, seràn les propostes de la tarda del diumenge.

Els espectacles del Festival Circ Picat, es representen en els espais permanents de Sala La Unió, i altres a l'aire lliure, com ara la plaça de l'Oci i la Cultura, la plaça annexa a La Unió i l'Espai Natura, i una bona part de les propostes que es duen terme de forma itinerant pels carrers del municipi.

Podeu trobar el programa del tercer Festival Circ Picat a: www.circpicat.cat.

Alpicat es converteix en bressol del circ per tercer any consecutiu
comentaris