Els veïns d'Alpicat decidiran el sistema de recollida d'escombraries més adient

La votació es farà els dies 28 i 29 de setembre i estarà obert a majors de 18 anys que estiguin empadronats al municipi

Els actuals contenidors del municipi d'Alpicat
photo_camera Els actuals contenidors del municipi d'Alpicat

INFORMACIÓ CONSULTA Alpicat texteL’Ajuntament d’Alpicat farà una enquesta ciutadana per tal que siguin els veïns i veïnes de la població els qui decideixin quin sistema de recollida d’escombraries prefereixen de cara als pròxims anys. Els alpicatins i alpicatines hauran d’escollir entre el sistema de recollida en illes de contenidors o el sistema de recollida porta a porta, segons fonts municipals.

L'Ajuntament farà deus sessions formatives els dies 20 i 23

Aquesta consulta es durà a terme a l’Ajuntament els dies 28 i 29 de setembre (dimecres i dijous) de 8.00 a 14.00 hores i de 17:00 a 20:30 hores, i en ella hi podran participar totes les persones majors de 18 anys que estiguin empadronades a Alpicat.

Abans, però, l’Ajuntament oferirà a tots els veïns i veïnes dues sessions informatives que es realitzaran aquesta mateixa setmana, concretament el dimarts 20 i el divendres 23, totes dues a les 20.30 hores a la sala del Casal.

Cal recordar que el Consell Comarcal del Segrià, que és l’encarregat d’efectuar la recollida de les deixalles, permet a cada municipi decidir quin model prefereix. 

Comentaris