Alpicat programa el primer espectacle amb públic al Parc del Graó

Alpicat desconfina la cultura programant el primer espectacle amb púbic, una representació que tindrà lloc el divendres 19 de juny al Parc del Graó a les deu del vespre, i l'entrada serà gratuïta
Espectacle Cirque déjà vu, de la companyia La Baldufa
photo_camera Espectacle Cirque déjà vu, de la companyia La Baldufa

Alpicat desconfina la cultura programant el primer espectacle amb púbic, una representació que tindrà lloc el divendres 19 de juny al Parc del Graó a les deu del vespre, i l'entrada serà gratuïta. Es tracta de Cirque déjà vu, de la companyia La Baldufa, una obra que estarà envoltada d'un seguit de particularitats per tal de respectar els protocols i la normativa vigents en matèria d'higiene i seguretat.

Per aconseguir-les, tots els interessats hauran d'enviar un correu electrònic a [email protected] o trucar al telèfon de La Unió (973 73 79 98) de 9.00 a 13.00 hores a partir del dilluns 15 de juny, indicant el nom d'algun adult dels membres del nucli familiar, el nombre de persones que hi assistiran i, en cas de ser-ne titular, el número de carnet d'Amics de La Unió

Espectacle Cirque déjà vu, de la companyia La BaldufaL'Ajuntament d'Alpicat adverteix que aquest és un detall important, atès que els dos primers dies de sol·licitud d'entrades (dilluns 15 i dimarts 16) només ho podran fer les famílies amb un d'Amics de La Unió, mentre que els dos dies següents (dimecres 17 i dijous 18), les entrades estaran disponibles per a la resta de públic fins a exhaurir les localitats. Es facilitarà l'assistència de les famílies nombroses i l'Ajuntament es reserva el dret d'estudiar les peticions especials que es puguin rebre.

Les entrades s'assignaran per ordre de sol·licitud i cada usuari les rebrà per correu electrònic en format PDF, de manera que caldrà imprimir-les i presentar-les per accedir al recinte. En cas d'haver-se d'esperar per entrar, es farà fent cua tot respectant la distància de 2 metres entre família i família.

A més, l'organització establirà a la platea l'ordre dels llocs que ocuparà cada nucli familiar, que en cap cas podrà ser superior a 6 persones i sempre amb un major d'edat entre ells. Caldrà fer ús dels seients assignats, i aquests no es podran moure del lloc on se situïn sense permís de l'organització. Caldrà conservar en tot moment la distància de seguretat amb les altres persones, i serà obligatori l'ús de la mascareta. A més, mentre duri l'actuació, no es permetrà l'accés al recinte.

Un cop acabada la representació, caldrà esperar el torn de sortida per evitar aglomeracions. L'organització es reserva el dret d'admissió davant les persones que no respectin les normes.

Espectacle Cirque déjà vu, de la companyia La Baldufa

Cirque déjà vu és la història de Fausto i Anselmo

Pel que fa a l'obra que es podrà veure, va adreçada a tots els públics a partir de 5 anys. 'Cirque déjà vu és la història de Fausto i Anselmo, dos padrins, dos comediants, dos pallassos, dos amics, que diàriament es troben i recorden com era la vida en el seu petit circ i com duien la il·lusió de poble en poble.

Un matí qualsevol, aquests records s'aturen, perquè l'Anselmo està malalt i els seus records estan fugint, de manera que res no és com abans. Malgrat això, continuaran sent dos padrins, dos amics, tot i que el Fausto serà l'encarregat de fer sentir les experiències passades a l'Anselmo, amb l'objectiu de recordar les situacions que ja han estat viscudes. "Déjà Vu", ja vist! Nostàlgia i humor es barregen per fer un homenatge a la vellesa i a l'amistat.

Comentaris