28.11.2022 |
Territoris.cat

Alpicat referma la seva aposta per les zones verdes

Jardineria zones verdes Alpicat interior
Foto de la signatura de l'adjudicació del servei de jardineria
Alpicat referma la seva aposta per les zones verdes

L’Ajuntament d’Alpicat redacta un projecte d’adequació de diferents àrees enjardinades al nucli urbà, i aspira a aconseguir així la seva tercera estrella dins el programa Viles Florides.

La inversió total és de 40.000 euros, de la qual espera la col·laboració de la Diputació de Lleida. Pel que fa als espais que es milloraran pròximament hi figuren, entre d’altres, parts del accessos a Alpicat i algunes zones del Parc del Graó.

El programa posa en valor la riquesa natural i paisatgística mitjançant el reconeixement públic d’aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir

En aquest sentit, l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, ha ratificat el compromís de l’Ajuntament amb la millora dels espais d’Alpicat i, en especial, de les zones verdes i jardins. La qualitat de vida dels veïns d‘Alpicat és una de les nostres prioritats, i la millora d’aquests espais naturals i públics n’és una mostra més, ha manifestat.

Gilart assegura que les millores seran constants i en diferents punts del poble, i espera que ajudin a mantenir la bona imatge d’Alpicat. Aquest fet, a més, li podria comportar rebre la tercera estrella dins del rànquing de Viles Florides. Ara tenim dos estrelles i sumar la tercer seria refermar, una mica més, que estem treballant en la línia correcta, admetia Gilart.

Paral·lelament, i també en aquest àmbit, aquest dimecres 4 d’abril es va signar el contracte d’adjudicació del servei de jardineria d’Alpicat entre l’Ajuntament i Fernando González. L’acord és per als propers dos anys i inclou el manteniment de totes les zones verdes del municipi.

Alpicat referma la seva aposta per les zones verdes
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement