Alpicat reinventa la tradicional festa dels fanalets de Sant Jaume

Es proposa confeccionar els fanalets a casa, fotografiar-los la nit del 24 de juliol i enviar-los a l’Ajuntament, per tal de fer-ne difusió
fanalets2

Malgrat les circumstàncies especials dels temps que corren, Alpicat no vol perdre la seva tradició dels fanalets de Sant Jaume, celebració que cada 24 de juliol al vespre feia les delícies de petits i grans.

Per aquest motiu, l’Ajuntament ha impulsat una iniciativa per adaptar la festa a la situació actual.

Es convida a tothom a confeccionar el fanalet, ja sigui per iniciativa pròpia o bé utilitzant algun dels patrons que s’han preparat al Casal d’Estiu d’Alpicat.

Aquest 2020 es compleixen vint-i-cinc anys des que a Alpicat es fan tallers de fanalets, amb unes creacions que després es passejaven pel poble en una processó en honor a Sant Jaume

Enguany aquest recorregut no es podrà fer, motiu pel qual s’ha buscat una alternativa, que consistirà en què el divendres 24 de juliol, a les 22.00 hores, tothom que hagi fet el seu fanalet, el tregui al balcó o al jardí de casa seva i es faci una foto amb el fanalet encès.

Totes les imatge es podes enviar al WhatsApp de l’Ajuntament (telèfon 660 44 81 61), i es penjaran a les xarxes socials del mateix.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement