27.10.2021 |
Territoris.cat

Alpicat tanca les seves Estades de Lleure, amb més de 400 participants

Els nens i joves han practicat diferents esports així com a altres activitats, entre les quals s'incloïen defensa personal i mindfulness

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Imatge de grup de participants en les activitats
Alpicat tanca les seves Estades de Lleure, amb més de 400 participants

Les Estades de Lleure d’Alpicat tanquen aquest divendres la seva 12a edició, per la qual hi han passat més de 400 nens i nenes d’edats compreses entre els 6 i els 15 anys. Segons fonts municipals, aquestes estades, que van començar el dia 4 de juliol, són de les més veteranes de les comarques de Ponent.

Durant les aproximadament dues setmanes de cada torn, els infants i joves han pogut practicar esports, jocs tradicionals, activitats d’expressió, aeròbic, balls, teatre, taller de circ, a més d’altres activitats complementàries, com ara  treballs manuals, gimcanes, curses d’orientació, piragüisme i activitat aquàtica a la piscina municipal i altres instal·lacions de fora del municipi.

Sota la supervisió d’un nombrós equip de monitors, les estades també incloïen una activitat nocturna i enguany tenien com a novetat la defensa personal i la mindfulness, que busca la reducció de l’estrès basant-se en l’atenció plena i que pot ser entrenada amb les pràctiques de meditació.

Alpicat tanca les seves Estades de Lleure, amb més de 400 participants
comentaris