20.01.2022 |
Territoris.cat

Alpicat tanca la seva Festa Major amb focs artificials i música en directe

Es tracta d'una trobada marcada per les mesures d'higiene i seguretat
Alpicat2
Alpicat tanca la seva Festa Major amb focs artificials i música en directe

Alpicat va celebrar el passat diumenge 23 d'agost el final de la seva Festa Major, amb l’actuació de Suu i el tradicional castell de focs artificials.

Al llarg d'aquesta cita cultural i popular, els veïns i veïnes del municipi del Segrià han gaudit de l'espectacle de El Pot Petit, Festuc Teatre (‘La mongetera màgica’) i JAM (‘Le voyage’); les actuacions musicals La Principal de la Bisbal, La Fúmiga, La Selvatana i Joan Garriga; i de les obres teatrals ‘El Sr. Marcelí fa de Capri i el Sr. Bohigues no’ i ‘Lapònia’.

El pregó de festes enguany ha anat a càrrec dels professionals del consultori mèdic d’Alpicat, que van ser homenatjats.

La Festa Major ha estat marcada per les rigoroses mesures d’higiene i seguretat derivades pels protocols sanitaris

Tots els actes, que han estat gratuïts, s’han desenvolupat amb aforament limitat i prèvia reserva online de les localitats; els espais han estat especialment adequats per tal de garantir la seguretat, sobretot al recinte del Parc del Graó, que ha acollit el gruix dels actes, on s’hi ha ubicat un punt d’accés a les instal·lacions amb gel hidroalcohòlic i amb obligatorietat de l’ús de la mascareta.

S’han col·locaran cintes al terra per garantir la distància social i per marcar els recorreguts d’entrada i de sortida, que s’han fet de manera esglaonada. Els espectadors han hagut d’estar asseguts i mantenint la distància d’1,5 metres. A més, abans i després de cada acte, s’ha procedit a la neteja i desinfecció dels espais utilitzats pel públic i pels artistes.

Alpicat tanca la seva Festa Major amb focs artificials i música en directe
comentaris