Alpicat va viure aquest dilluns una diada plena d’activitats per nens i grans

Premi Punts de Llibre Sant Jordi Alpicat 2018
photo_camera Imatge de l'acte d'entrega del Premi Punts de Llibre

El actes es van iniciar a les 10 del matí amb el conte il·lustrat El colibrí, a càrrec de Solaç Centre d’Expressió Artística, adreçat als alumnes de P2 de la Llar d’Infants L’Estel i als alumnes de cicle inicial de l’Escola Dr. Serés.

A la tarda, s’ha dut a terme el lliurament de premis del 13è Concurs BiblioPunt i del 1r Concurs de Booktrailers, amb l’assistència de la regidora de Cultura, Teresa Bosch. Més tard s’ha fet una Hora del conte musical força especial, amb un trio de vent de l’Escola Municipal de Música d’Alpicat format per la Carla, la Carola i la Laia i la conta-contes Anna de Dios, amb la narració dels contes Pastís d’aniversari La llegenda de Sant Jordi... explicada pel senyor drac!. Les activitats han acabat amb el tallers Drac reciclat i Punts de llibre drac, príncep i princesa, a càrrec de Fabra Formació.

A més, durant tot el dia hi ha hagut una parada de llibres de la Llibreria Punt de Llibre i una exposició dels punts de llibre del concurs BiblioPunt, i s’ha instal·lat un Photocall de Sant Jordi.

Comentaris