Els desfibril·ladors, raó de la primera sessió de les Jornades Sanitàries d'Alpicat

Imatge de l'acte d'inauguració de les Jornades Sanitàries d'Alpicat 1
photo_camera Imatge de l'acte d'inauguració de les Jornades Sanitàries d'Alpicat

Alpicat va posar en marxa aquest dimecres 7 de novembre la 15a edició de les Jornades Sanitàries, una iniciativa que compleix quinze anys i que enguany proposarà cinc sessions. En la primera, a càrrec de Rafael Ramírez de l'empresa Neosalus, es va fer un Taller teoricopràctic amb desfibril·ladors.

Les jornades van ser inaugurades perDivina Farreny, gerent de la Regió Sanitària de Lleida i de la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, del CatSalut, i també es va comptar amb la presència de l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, i del regidor Joan Limón.

Les sessions tindran lloc cada dimecres a les 19.00 hores al Casal fins el 5 de desembre

Les properes sessions

Les Jornades Sanitàries continuaran dimecres vinent, dia 14 de novembre, amb Fisioteràpia i cooperació. Voluntariat universitari a Gàmbia, i anirà a càrrec de Carme Campoy, fisioterapèuta, doctora en antropologia, tècnic en cooperació i professora del Grau de Fisioteràpia de la Universitat de Lleida; Àngela Rodríguez, estudiant de 4t de Grau de Fisioteràpia; Ainhoa Iralde i Aina Grifell, estudiants de 5è de doble Grau de CAFE i Fisioteràpia, totes voluntàries del projecte Fisioteràpia i Cooperació.

El dia 21 de novembre serà el torn per als professionals sanitaris del consultori d’Alpicat-ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida, que parlaran sobre Alimentació i hàbits saludables.

Pel dia 28 de novembre està prevista la xarrada Oftalmologia des de l’atenció primària, a càrrec de Laila Al-Jouja, metgessa de família dels consultoris de Corbins i Vilanova de la Barca i referent del programa CROC, de l’ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida; i de Laura Gros, metgessa de família dels consultoris de Vilanova de Segrià i Benavent de Segrià, referent del programa CROC, de l‘ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida.

La darrera sessió està programada pel 5 de desembre amb Tòxics ambientals, a càrrec de Ramon Rosell, metge, odontòleg i expert en medicina ambiental clínica.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement