30 d'abril

El concurs d'habilitats Alpitalent prepara la seva gran final el dissabte 30 d’abril

El concurs de talents d'Alpicat atorgarà 1.000 euros de premi per al guanyador, 500 per al segon i 300 per al tercer

Troupe, una de les companyies participants al concurs Alpitalent.
photo_camera Troupe, una de les companyies participants en el concurs Alpitalent. Fotografia: Ajuntament d'Alpicat.

L’Alpitalent, el concurs de talents i habilitats d’Alpicat, ja està a punt per acollir la seva gran final després de celebrar-se la segona semifinal.

Van guanyar-se un lloc a la final la Troupe de l’Escola de Circ i Dansa del Club Inef Lleida, Nina Raich (Marta López), Byeolbit, Maria Baró i Elisabet del Moral

Els seus noms s’afegeixen als primers classificats, els Groovies, Ponent Dixie, Paula Lozano, Mag Márquez i Miarnaus, amb qui lluitaran el dia 30 d’abril a la gran final.

Com en la primera semifinal, la gala va ser conduïda pel showman Ferran Aixalà, mentre que el jurat va estar format per Antoni Tolmos, pianista, compositor i productor audiovisual; Luciana Spadafora, professora nacional d'educació física i llicenciada en composició coreogràfica; David Esterri, Lo Pardal Roquer, músic creador de tot un himne com és ‘Som de l’oest’; i Eva Espejo, professora i ballarina, fundadora de l’escola de dansa  Dance Fit Center.

L’Alpitalent és un concurs de talents i habilitats amb seu a Alpicat però obert a gent de tota la província

Organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alpicat i el Club Jove Alpicat, atorgarà 1.000 euros de premi per al guanyador, 500 per al segon i 300 per al tercer. L’únic requisit per participar-hi és estar empadronat en algun municipi de la província i tenir ganes de donar a conèixer algun talent o habilitat. 

Comentaris