Arriba la 15a edició de les Jornades Sanitàries d'Alpicat carregada de ponències

Les Jornades Sanitàries d'Alpicat en la seva edició anterior
photo_camera Les Jornades Sanitàries d'Alpicat en la seva edició anterior

Les Jornades Sanitàries d'Alpicat arriben a la seva 15a edició, que se celebraran del 7 de novembre al 5 de desembre, sempre en dimecres a les 19.00 hores al Casal. La sessió inaugural, programada pel dia 7, comptarà amb la presència de l’alcalde Joan Gilart i de Divina Farreny, gerent de la Regió Sanitària de Lleida i de la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, del CatSalut. La xarrada anirà a càrrec de Rafael Ramírez, de l’empresa Neosalut, que oferirà un Taller teoricopràctic amb desfibril·ladors. En acabar, se servirà un refrigeri.

El dia 14 de novembre serà el torn per a Fisioteràpia i cooperació. Voluntariat universitari a Gàmbia, dintre de la Jornada Solidària, i anirà a càrrec de Carme Campoy, fisioterapeuta, doctora en antropologia, tècnic en cooperació i professora del Grau de Fisioteràpia de la UdL; Àngela Rodríguez, estudiant de 4t de Grau de Fisioteràpia; Ainhoa Iralde i Aina Grifell, estudiants de 5è de doble Grau de CAFE i Fisioteràpia, totes voluntàries del projecte Fisioteràpia i Cooperació.

Les Jornades Sanitàries seguiran el dia 21 de novembre amb Alimentació i hàbits saludables, i anirà a càrrec dels professionals sanitaris del consultori d’Alpicat-ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida.

Pel dia 28 de novembre s’ha programat la xarrada Oftalmologia des de l’atenció primària, a càrrec de Laila Al-Jouja, metgessa de família dels consultoris de Corbins i Vilanova de la Barca i referent del programa CROC, de l’ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida; i de Laura Gros, metgessa de família dels consultoris de Vilanova de Segrià i Benavent de Segrià, referent del programa CROC, de l‘ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida.

Les sessions acabaran el 5 de desembre amb Tòxics ambientals, a càrrec de Ramon Rosell, metge, odontòleg i expert en medicina ambiental clínica. La cloenda anirà a càrrec de Joan Gilart, Carles Roca, director mèdic del Consultori d’Alpicat, i de Joan Limón, regidor de Polítiques Socials de l’Ajuntament.

Comentaris