28.01.2022 |
Territoris.cat

Arriba la 15a edició de les Jornades Sanitàries d'Alpicat carregada de ponències

Les Jornades Sanitàries d'Alpicat en la seva edició anterior
Les Jornades Sanitàries d'Alpicat en la seva edició anterior
Arriba la 15a edició de les Jornades Sanitàries d'Alpicat carregada de ponències

Les Jornades Sanitàries d'Alpicat arriben a la seva 15a edició, que se celebraran del 7 de novembre al 5 de desembre, sempre en dimecres a les 19.00 hores al Casal. La sessió inaugural, programada pel dia 7, comptarà amb la presència de l’alcalde Joan Gilart i de Divina Farreny, gerent de la Regió Sanitària de Lleida i de la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, del CatSalut. La xarrada anirà a càrrec de Rafael Ramírez, de l’empresa Neosalut, que oferirà un Taller teoricopràctic amb desfibril·ladors. En acabar, se servirà un refrigeri.

El dia 14 de novembre serà el torn per a Fisioteràpia i cooperació. Voluntariat universitari a Gàmbia, dintre de la Jornada Solidària, i anirà a càrrec de Carme Campoy, fisioterapeuta, doctora en antropologia, tècnic en cooperació i professora del Grau de Fisioteràpia de la UdL; Àngela Rodríguez, estudiant de 4t de Grau de Fisioteràpia; Ainhoa Iralde i Aina Grifell, estudiants de 5è de doble Grau de CAFE i Fisioteràpia, totes voluntàries del projecte Fisioteràpia i Cooperació.

Les Jornades Sanitàries seguiran el dia 21 de novembre amb Alimentació i hàbits saludables, i anirà a càrrec dels professionals sanitaris del consultori d’Alpicat-ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida.

Pel dia 28 de novembre s’ha programat la xarrada Oftalmologia des de l’atenció primària, a càrrec de Laila Al-Jouja, metgessa de família dels consultoris de Corbins i Vilanova de la Barca i referent del programa CROC, de l’ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida; i de Laura Gros, metgessa de família dels consultoris de Vilanova de Segrià i Benavent de Segrià, referent del programa CROC, de l‘ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida.

Les sessions acabaran el 5 de desembre amb Tòxics ambientals, a càrrec de Ramon Rosell, metge, odontòleg i expert en medicina ambiental clínica. La cloenda anirà a càrrec de Joan Gilart, Carles Roca, director mèdic del Consultori d’Alpicat, i de Joan Limón, regidor de Polítiques Socials de l’Ajuntament.

Arriba la 15a edició de les Jornades Sanitàries d'Alpicat carregada de ponències
comentaris